Australian Bush Flower Essences και Ενεργειακά Κέντρα Σώματος

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Δίνεται η δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση που οδηγεί σε Διεθνή Πιστοποίηση από την μητρική εταιρία στο Sydney, Australian Bush Flower Essences και διεξάγεται από την Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ABFE για την Ελλάδα, Χριστίνα Καπενή.

 

Πρώτο Επίπεδο – Australian Bush Flower Essences και Ενεργειακά κέντρα σώματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 13 & 14 Μαΐου – 20 & 21 Μαΐου και 11 Ιουνίου.

Ώρες: Σάββατα (16.30 – 20.30), Κυριακές (11.00 – 15.00).

[Θα υπάρχει επί πλέον μάθημα πρακτικής στις 11 Ιουνίου (11.00-15.00) για την ετοιμασία της τελικής εργασίας σας, τα οποία συμπεριλαμβάνονται μέσα στην τιμή].

Αυτό το καινοτόμο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή μη, χωρίς προηγούμενη απαραίτητα εμπειρία στα ABFE, καθώς και σε επαγγελματίες που έχουν ήδη εμπειρία, για εμπλουτισμό γνώσεων και Διεθνή Πιστοποίηση. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom για δυνατότητα παρακολούθησης από εκπαιδευόμενους τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 • Ιστορία της εξέλιξης των Ανθοϊαμάτων.
 • Οι ενεργειακές ποιότητες όλων των 69 ανθοιαμάτων της σειράς Australian Bush Flower Essences, καθώς και οι συνδυασμοί ανθοϊαμάτων Australian Bush για διάφορα θέματα.
 • Το σύστημα των ενεργειακών κέντρων (chakras) και των λεπτών Ενεργειακών σωμάτων και τα αντίστοιχά τους Australian Bush Flower Essences.
 • Πώς λειτουργούν τα ανθοϊάματα.
 • Πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα επηρεάζουν την καλή μας ψυχοσωματική κατάσταση.
 • Την εξέλιξη της ενεργειακής θεραπευτικής επιστήμης που επικυρώνει τα αρχαία θεραπευτικά συστήματα της Αγιουβερδικής Ιατρικής και της Παραδοσιακής Κινέζικής Ιατρικής.
 • Συνήθη συναισθηματικά θέματα και τα αντίστοιχα Australian Bush Flower Essences για το κάθε θέμα.
 • Πώς να ετοιμάσετε ένα ατομικό ανθοίαμα για εσάς και τους άλλους, είτε είναι η οικογένεια και οι φίλοι σας, είτε οι ασθενείς σας
 • Μέθοδοι εφαρμογής και χρήσης των ανθοϊαμάτων Australian Bush Flower Essences.
 • Περιπτώσεις ιστορικών και ασκήσεις για τους εκπαιδευόμενους για περαιτέρω εμπέδωση της ύλης.
 • Η ιστορία και πώς να ερμηνεύουμε, την αρχαία τέχνη της αναγνώρισης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των φυτών και των λουλουδιών (Doctrine of Signatures).

Μετά την λήξη του Σεμιναρίου μας, λαμβάνετε την Διεθνή Πιστοποίηση του Πρώτου Επιπέδου από τα Australian Bush Flower Essences, Australia. Το επόμενο Δεύτερο Επίπεδο (Practitioners Skills) που θα ακολουθήσει – για εκείνους που έχουν πιστοποιηθεί στο πρώτο επίπεδο – θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο bushflowergreece@gmail.com και στο 6936600210 (ώρες 10-14).

 

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Χριστίνα Καπενή είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος Θεραπευτικής (Advanced Practitioner & Certified Trainer) των Australian Bush Flower Essences. Αγαπά τα συγκεκριμένα ιάματα γιατί έχει δει εδώ και χρόνια την επιρροή τους στην ζωή της και στην ζωή των άλλων. Στο παρελθόν έχει συμπληρωματικά ασχοληθεί και με τα ανθοϊάματα Bach (πρώτο επίπεδο), καθώς και τα Ελληνικά Α

«Άνθο ελιξίρια. Πιστεύει στην ολιστική ενεργειακή θεραπευτική που οδηγεί στον άνθρωπο σε ίαση σε όλα τα επίπεδα του (νου, καρδιά και σώμα), καθώς και στα ενεργειακά του σώματα.

Ασχολείται επίσης με την Πυθαγόρεια αριθμοσοφία αρκετά χρόνια και έχει συγγράψει και το βιβλίο «Η Αριθμολογία Γνώση και Σοφία» (εκδόσεις Αναγνώστη).

 

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κόστος συμμετοχής 330 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το ΦΠΑ).

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΣ

Εάν δεν έχετε γνώση για τα Ανθοϊάματα ή την ενεργειακή φυσική θεραπευτική, ή ακόμη έχετε την πρόθεση να χρησιμοποιήσετε τα Ανθοϊάματα σε κάποιον άλλον πέρα από τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να είστε ένας ικανός και Πιστοποιημένος και σίγουρος για τις γνώσεις σας επαγγελματίας και σύμβουλος των Bush Flower Essences με αρκετές επιπρόσθετες συμβουλευτικές θεραπευτικές γνώσεις.

Εάν έχετε ήδη παρακολουθήσει στο παρελθόν κάποιο από τα σεμινάρια Bush Flower Essences μονοήμερο ή διήμερο, το συγκεκριμένο έχει την Διεθνή Αναγνώριση και η πληροφορία του είναι νέα, και κάτω από διαφορετική οπτική. Εάν είστε επαγγελματίας του χώρου ή ενεργειακός θεραπευτής, αυτή η πληροφορία θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη στην πρακτική σας, βελτιώνοντας την βάση των γνώσεων σας, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα πρακτική σας γνώση, και βελτιώνοντας τα αποτελέσματα στους συμβουλευμένους σας. Συμπληρωματικά το σεμινάριο απευθύνεται σε φυσικούς θεραπευτές που χρησιμοποιούν ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα συγκεκριμένα ανθοϊάματα για την συμβουλευτική θεραπεία τους με μέγιστο όφελος (όπως ρεφλεξολόγους, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, ομοιοπαθητικούς και γιατρούς που θέλουν να εμπλουτίσουν την θεραπεία τους) καθώς και φαρμακοποιούς και άτομα που προωθούν τα ανθοϊάματα ABFE, γιατί υπάρχει μέγιστη γνώση για εκείνους επίσης.

 

ΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Το κάθε τι στην ύπαρξη µας έχει ένα μοναδικό βαθμό δόνησης, συµπεριλαµβανοµένου του εαυτού µας. Οι δονητικές ανισορροπίες επηρεάζουν την ποιότητα των ζωών µας µε πολλούς τρόπους.

Η ιστορία των Ανθοϊαµάτων µπορεί να εντοπιστεί πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω σε πολλές κουλτούρες που χρησιμοποιούσαν Ανθοϊάµατα για να συμβάλλουν στην συναισθηματική υγεία και στην καλή ψυχοσωματική κατάσταση. Ξαναρχίζουμε να κατανοούμε ότι η συναισθηματική υγεία είναι ένα κύριο συστατικό για την υγεία κάποιου. Τα Ανθοϊάµατα έχουν περιγράφει σαν δονητική θεραπευτική και η επαγγελματική γκάμα των Αυστραλιανών Ανθοϊαµάτων χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για να βοηθάει στην διαχείριση των συναισθηματικών απαιτήσεων της καθημερινής ζωής. Τα Ανθοϊάµατα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια, συµπεριλαµβανοµένων των κατοικίδιων σας, είναι αγνά και φυσικά

Αυτές οι µοναδικές συνθέσεις που έχουν αναμειχθεί χρησιμοποιώντας τα Αυστραλιανά Ανθοϊάµατα µε σπάνιες θεραπευτικές ποιότητες, οικολογικά μαζεμένα σε περιοχές χωρίς ρύπανση, σε ανέγγιχτες ερημικές τοποθεσίες του απέραντου Αυστραλιανού τοπίου.

 

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES IAN WHITE

Ο Ian White, πέμπτης γενιάς Αυστραλός βοτανοθεραπευτής και ιδρυτής των Αυστραλιανών Ανθοϊαµάτων είναι πρωτοπόρος στην έρευνα των μοναδικών θεραπευτικών ποιοτήτων των Αυστραλιανών φυτών και λουλουδιών πάνω από 35 χρόνια. Σαν κεντρικός ομιλητής, ο Ιαν σχεδιάζει και παρουσιάζει σεμινάρια στα Αυστραλιανά Ανθοϊάµατα σε επαγγελματίες φροντίδας υγείας και στο κοινό σε ζωντανά και σε webinars. Ο Ιαν συνεισφέρει τακτικά σε πολλά περιοδικά φροντίδας υγείας, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και είναι ο συγγραφέας 5 βιβλίων.

 

Κοινοποιήστε: