Australian Bush Flower Essences & Ενεργειακά κέντρα σώματος

Με χαρά ανακοινώνουμε την εκπαίδευση “Australian Bush Flower Essences & Ενεργειακά κέντρα σώματος” με την οποία δίνεται πλέον η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση Australian Bush Flower Essences από την μητρική εταιρία στο Sydney.

Εκπαιδεύτρια: Χριστίνα Καπενή, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια & Θεραπεύτρια Australian Bush Flower Essences (Certified Trainer & Advanced Practicioner ABFE)

Αυτό το καινοτόμο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή μη, χωρίς προηγούμενη απαραίτητα εμπειρία στα ABFE, καθώς και σε επαγγελματίες που έχουν ήδη εμπειρία για εμπλουτισμό γνώσεων και Διεθνή Πιστοποίηση.

 • Εάν δεν είστε επαγγελματίας, ο στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να είστε ένας ικανός, πιστοποιημένος και σίγουρος για τις γνώσεις σας επαγγελματίας των Bush Flower Essences, με αρκετές επιπρόσθετες θεραπευτικές γνώσεις.
 • Εάν είστε επαγγελματίας του χώρου ή θεραπευτής, αυτή η εκπαίδευση θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη στην θεραπευτική σας, βελτιώνοντας την βάση των γνώσεων σας, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα πρακτική σας γνώση, και βελτιώνοντας τα αποτελέσματα στους πελάτες σας. Επιπρόσθετα θα είστε από τους πρώτους Διεθνώς Πιστοποιημένους θεραπευτές στην Ελλάδα!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα Zoom για δυνατότητα εκπαιδευομένων Ελλάδας και Κύπρου. Θα διεξαχθεί ζωντανά και τα ηχογραφημένα αρχεία είναι για προσωπική χρήση της εκπαιδεύτριας. Σημασία έχουν οι ασκήσεις και η διάδραση για εμπέδωση της γνώσης.

Μετά την λήξη του σεμιναρίου θα πιστοποιηθείτε με το Διεθνές Introductory Certificate από τα Australian Bush Flower Essences, Australia. Το επόμενο προχωρημένο επίπεδο (Practitioners Skills) θα ακολουθήσει για όσους πιστοποιηθούν και θα γίνει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν.

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τα Σαββατοκύριακα 11 και 12 Νοεμβρίου & 18 και 19 Νοεμβρίου (Intoductory Certificate).
Ώρες συμμετοχής: Σάββατα 16.30 με 20.30 και Κυριακές 11.00 έως 15.00.
Θα υπάρχει ακόμη μάθημα πρακτικής την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (11.00-15.00).

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 • Ιστορία της εξέλιξης των Ανθοϊαμάτων.
 • Θεραπευτικές ποιότητες όλων των 69 ανθοϊαμάτων της σειράς Australian Bush Flower Essences, καθώς και έτοιμοι συνδυασμοί ABFE για ποικίλα θέματα.
 • Σύστημα των ενεργειακών κέντρων (chakras) και λεπτοφυή Ενεργειακά σώματα και τα κατάλληλα για αυτά Australian Bush Flower Essences.
 • Πως λειτουργούν τα ανθοϊάματα.
 • Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας και πως επηρεάζουν την καλή μας ψυχοσωματική κατάσταση.
 • Εξέλιξη της θεραπευτικής επιστήμης που επικυρώνει τα αρχαία θεραπευτικά συστήματα της Αγιουβερδικής Ιατρικής και της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.
 • Συνήθη συναισθηματικά θέματα και τα αντίστοιχα Australian Bush Flower Essences για το κάθε θέμα.
 • Πως να ετοιμάσετε ένα ατομικό ανθοΐαμα για εσάς και τους άλλους, είτε είναι η οικογένεια και οι φίλοι σας, είτε οι ασθενείς σας
 • Μέθοδοι εφαρμογής και χρήσης των ανθοϊαμάτων Australian Bush Flower Essences και περιπτώσεις ιστορικών.
 • Η ιστορία και πως να ερμηνεύουμε, την αρχαία τέχνη της αναγνώρισης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των φυτών και των λουλουδιών (Doctrine of Signatures).

 

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Χριστίνα Καπενή είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια (Advanced Practitioner & Certified Trainer) των Australian Bush Flower Essences. Αγαπά τα συγκεκριμένα ιάματα γιατί έχει δει εδώ και χρόνια την επιρροή τους στην ζωή της και στην ζωή των άλλων. Στο παρελθόν έχει συμπληρωματικά ασχοληθεί και με τα ανθοϊάματα Bach (πρώτο επίπεδο), καθώς και τα Ελληνικά Ανθοελιξήρια. Πιστεύει στην ολιστική θεραπευτική που οδηγεί στον άνθρωπο σε ίαση σε όλα τα επίπεδα (νου, καρδιά και σώμα), καθώς και στα ενεργειακά του σώματα. Ασχολείται επίσης με την Πυθαγόρεια αριθμοσοφία αρκετά χρόνια και έχει συγγράψει και το βιβλίο «Η Αριθμολογία Γνώση και Σοφία» (εκδόσεις Αναγνώστη).

 

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 350 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το ΦΠΑ).
Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Με την κατάθεση του ποσού αποστέλλετε με email το αποδεικτικό στο bushflowergreece@gmail.com με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο).
Περισσότερες πληροφορίες στο bushflowergreece@gmail.com και στο 6936600210 (ώρες 10.00-13.00)

 

Κοινοποιήστε: