Γιατί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται και πως μπορούν να θεραπευτούν

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας

Σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή μας συνάντηση, του Φεβρουαρίου την Τετάρτη 17/2/2021 στις 7 το απόγευμα.
Η συνάντηση μας αυτή θα είναι η τελευταία πριν την γενική μας συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021.
Στην συνάντηση μας αυτή, θα συζητήσουμε:

“ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ”

Με εστίαση στη θεραπεία με τα Ανθοϊάματα.

Θα είναι μαζί μας

Η Όλγα Μπασιούδη που είναι Σύμβουλος – Συντονίστρια Συστημικής Αναπαράστασης, και Σύμβουλος Ανθοϊαμάτων. Έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπεία του Τραύματος & της Μετατραυματικής Διαταραχής (PTSD) με την Δρ. Jane Simington, και στη Θεραπεία του Πένθους. Μαθητεύει στην φιλοσοφία και στην πνευματική θεραπεία.

Θα μιλήσει για:

– για συναισθήματα που αποδυναμώνουν και συναισθήματα που ενδυναμώνουν – συναισθήματα που συντηρούν την δυσκολία και το πρόβλημα και συναισθήματα που προάγουν την αλλαγή και την λύση.

– για συναισθήματα που αρρωσταίνουν και συναισθήματα που γιατρεύουν.

μέσα από την θέαση του Bert Hellinger και της συστημικής αναπαράστασης.

Η Βάσια Μάνεση που είναι Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Ανθοϊαμάτων. Έχει κάνει επιπλέον σπουδές στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό, στη διαχείριση του άγχους καθώς και σε ένα πλήθος εναλλακτικών θεραπειών, τεχνικών και μεθόδων. Μαθήτευσε για πρώτη φορά στα ανθοϊάματα Bach το 1995 και λίγα χρόνια μετά στα Australian Bush Flower Essences, στα οποία αφοσιώθηκε επί δύο δεκαετίες και, πλέον, τα διδάσκει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Από αυτή τη σειρά ανθοϊαμάτων θα προτείνει κάποια από αυτά που είτε προετοιμάζουν το άτομο για την αλλαγή που θα επέλθει μέσω της θεραπείας, είτε δρουν ως καταλύτες όταν υπάρχει αντίσταση στη θεραπευτική διαδικασία.

Θα έχουμε χρόνο για ερωτήσεις και επικοινωνία μεταξύ μας μετά τις βασικές ομιλήτριες.

Θα τελειώσουμε περίπου στις 9 το βράδυ.

Το link για να συνδεθείτε θα είναι στην σελίδα του Συλλόγου μας, στο Facebook και στο Instagram. Προσκαλέστε, όποιον νομίζετε ότι ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με τον κόσμο των Ιαμάτων.

Ευχόμαστε το mail μας να σας βρίσκει σε καλή υγεία και ενεργητική διάθεση.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η Συντονιστική ομάδα διαδικτυακών συναντήσεων της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας

Κοινοποιήστε: